söndag 27 december 2015

Om att rikta sin ilska åt fel håll

Människor i Sverige tenderar att rikta sin ilska mot den sämsta regering som detta land någonsin har haft, men det är inte regeringen som man bör rikta sin ilska mot. Regeringen är bara marionetter för de som egentligen bestämmer.

Sverige är inte längre en självständig nation då regeringen, på order av dem som egentligen bestämmer, öppnat sina gränser utan kontroll på vad och vem som förs in i landet.

För att få kalla sig en stat måste en nation ha kontroll på sina gränser och ha ett trovärdigt försvar som har förmåga att hävda landets suveränitet.

Sverige är idag en del av de angloamerikanska finansoligarkernas imperium. Sjuklöverpolitikerna har sedan länge givit upp vårt självbestämmande och våra lagar och sålt ut vårt land. Utvecklingen kan spåras decennier tillbaka.

Nationen Sverige finns kvar på papperet, men en svensk regering och en svensk riksdag är bara en del av en illusion att vi fortfarande är en demokrati som man vill presentera för folket för att de själva skall kunna bibehålla sina höga löner och sin makt.

Här är symbolen för de som egentligen fattar alla beslut om sånt som handlar om ditt och mitt liv.


Verkar det bekant? Ja, det är ett utsnitt av den amerikanska dollarsedeln du ser. Ögat och pyramiden har funnits på dollarsedeln sedan 1935 då president Roosevelt lade till den då den redan fanns i "The Great Seal of The United States". Frimurarna var drivande vid etablerandet av U.S.A.

Albert Churchward, en författare och frimurare säger att triangeln som pekar uppåt är en symbol för Set, som är ett annat namn för Satan. Shiva är ett annat namn för Satan i det ockulta. Läs här.

Troligtvis är detta anledningen till att pyramiden är en sådan viktig symbol för frimurare i de högre graderna. Symbolen på dollarsedeln innehåller alltså två trianglar: pyramiden själv och det allseende ögat, symbolen för Horus (Osiris).

Ockultister vet att både Horus och Osiris är alternativa namn för Satan. Det finns ännu ett bevis från frimurarnas författare, att Satan är en av de som de dyrkar.

Jag lämnar mytbildningen här och låter var och en själv fördjupa sig om så önskas t.ex. via länken ovan.

Det intressanta är dollarsedeln och dess relation till bankerna. Ett citat från denna artikel:

"A Master Freemason Speaks: "Bankers Control The World, Not Us". Alltså är det inte frimurarna som kontrollerar världen, utan bankerna enligt honom.

Ett ytterligare citat från denna högt uppsatte frimurare är:

"If you want to take aim at the New World Order - the globalist elites that are trying their hardest to tear down this world and build a new one without national identity - look at the Council of Foreign Relations, the IMF, Reserve Banking, ECB, politicians supporting the Euro, Club of 500, World Trade Organisation, and most importantly, the Bilderberg Group.

Masons are easy to be a scapegoat for the powerful and corrupt, we have been for centuries, because we rarely ever defend ourselves from public ridicule. The biggest problem for Masons is not that we are attacked, but that those who attack us are the real culprits doing harm in our name, they go unseen and are not held accountable."

JFK var USAs siste demokratiske och patriotiske president enligt denna artikel som ställer sig frågan "Who Is Really Running The US Government?"

Ett citat från denna artikel:

The enemy unseen

There are disturbing examples in history that point to an elite ruling class organized, well funded, and dedicated to ending all pretenses of sovereignty and individual statehood under a global government that will exercise draconian agendas such as depopulation to the chagrin of those who know and see it coming.

Since the UN came onto the scene the guarantee of co-existence without war and suffering has failed to evolve. Many secretive organizations and ties to an international alliance dedicated to socially engineering the society on a global scale has continued shockingly at an urgent pace.

Making an example

According to Jim Marrs, former newspaper man and professor teaching about the Kennedy assassination notes that not only was JFK probably the last patriotic Democratic Party elected President who hated secret societies, unions, and the underground mob, but died a horrible death in full view of the public!

Marrs believes that the arrogant slaying of a US president out in the open on the streets of Dallas was done on purpose to warn future oval office leaders just what would happen to them if they did not do as instructed. Still that question begs, but by whom?

Det ligger nära till hands att anta att Olof Palme mördades av samma anledning. Han gick emot de som egentligen har makten.

Ingen blir statsminister i Sverige eller president i USA utan att ha de angloamerikanska oligarkernas stöd bakom sig, Allt är i förväg uppgjort och vi luras genom vilseledning att tro att vår röst betyder något när vi röstar i allmänna val. Det var sannolikt inte Reinfeldt själv som hade bestämt att han skulle kliva av podiet på valkvällen 2014, det var sannolikt tidigare beslutat på ett Bilderbergmöte.

Lars Bern, som jag tidigare länkat till på denna blogg, bl.a. här, skriver i sin utmärkt läsvärda artikel i DSM så här:

"De två mest framträdande grå eminenserna´bakom den angloamerikanska oligarkin är de gamla presidentrådgivarna Zbigniew Brzezinski och Henry Kissinger.

Det var säkert ingen slump att dessa herrar sattes in av oligarkerna som överrockar på presidenterna Jimmy Carter, Richard Nixon och Gerald Ford.

Tillsammans med David Rockefeller har Brzezinski grundat den Trilaterala Kommissionen (TC) som verkar för en global centralregering som en vidareutveckling av FN.

Den och Bilderberggruppen spelar nyckelroller i oligarkins maktutövning. Brzezinski menar att nationalstaten som en fundamental enhet för hur människor organiserar livet har upphört att vara den huvudsakliga kreativa kraften.

Internationella banker och multinationella företag fungerar och planerar på sätt som ligger långt före nationalstatens politiska koncept. Här hittar vi rötterna till ett tänkande, som skickligt inplanterats hos nyttiga idioter som vår förra statsminister.

Det var nog ingen slump att sonen Mark Brzezinski blev USA:s Sverige-ambassadör under Reinfeldts regeringsperiod."

Länk till Lars Berns artikel här.

Lars Bern har påbörjat en artikelserie om hur världen egentligen styrs med titeln "The Matrix". Jag kommer att uppdatera detta blogginlägg allteftersom Lars släpper fler delar i sin artikelserie så kom gärna tillbaka till detta inlägg då och då.

The Matrix:

Del 1
Del 2
Del 3

Lars Bern delar samma sorg som jag att USA har förlorat sin moraliska kompass p.g.a. bankoligarkernas inflytande över amerikansk politik. Läs här.

Nationalism är mycket hotande för dessa bankoligarker då det är nationalstaterna som de vill krossa. Detta kära läsare, är anledningen till den vettlösa hatkampanjen mot Sverigedemokraterna och den våg av nationalism som just nu sveper över Europa som en motreaktion på det människor ser men inte förstår.

Det är demonstrationer som denna här med 50 000 nationalister i Polen som de är livrädda för. Enligt denna källa var det 70 000 människor som protesterade, vissa påstår upp till 150 000 människor.

Har du hört om detta i svensk DDR-media?

Du kan vara säker på att de politiker och de journalister som ägnar sig åt osaklig smutskastning av SD är korrumperade och helt kontrollerade av bankoligarkerna. Ingen nämnd, ingen glömd. Du vet nog själv vilka som passar in i beskrivningen. Läs mitt tidigare inlägg om TTIP här och om hur människor används som vapen för att krossa Europas nationalstater här med styrande politikers goda minne.

Lyssna på den tyske journalisten Udo Ulfkotte när han berättar hur media har svikit sina läsare och om den bok han har skrivit som handlar om vad som pågår bakom stängda dörrar.Lars Bern skriver så här i en annan artikel som du hittar här:

"De enda som blir glada över det svenska samhällets upplösning är de som arbetar för the New World Order – de som redan slagit sönder en rad nationalstater i Mellanöstern och som medvetet försöker krossa all nationell identitet i Europa. De härskar genom att söndra." Läs här.

Hur gör vi då för att stoppa dessa grovt kriminella? Ja, det finns en orsak till att de är rädda för SD då partiet är ett socialkonservativt parti som har en sund nationalistisk syn på Sverige. De har ingen kontroll över utvecklingen och heller inte på förtroendevalda i partiet då SD inte är korrupt som resten av sjuklövern är.

Ett sätt är alltså att sprida kunskapen om vad som sker till vänner och bekanta, och självfallet, om du inte gjort så redan, bli medlem i partiet och arbeta för förändring tillsammans med oss som redan engagerar oss för Sverige så att vi kan återta Sverige till oss som bor här igen. De är livrädda för en nationalistisk folkrörelse. Vi är vad kryptoniten var för stålmannen för dem.

Människor är trötta på lögner och har fått nog av politiskt korrekthet vilket Pat Condell pratar om i videon nedan. "We want honesty, we want truth and we take it where we find it".Alternativet är för hemskt för att föreställa sig för dig, dina barn och kommande generationer. På något sätt måste vi tillsammans vrida klockan tillbaka.

Jag avslutar med några tänkvärda ord från en klok Facebookvän:

Framtidens politik kommer inte att handla om vänster och höger utan om de som ser eller inte ser, det finns de åt vänster och höger som ser, och det finns de åt vänster och höger som inte ser.

Seendet handlar om att undersöka och se själv, inte låta en rock eller operastjärna tala rakt in i människor sinnen ogranskat bara för att han eller hon har en stjärnstatus, inte heller tro att en politiker inte kan ljuga, tro inte någon, ta reda på saker själva, det är det bästa, det är inte heller så svårt.

Vår framtida demokrati kommer att vara beroende av att vi så många som möjligt är politiskt insatta människor som inte låter sig luras, annars är vår demokrati hotad.

Våra politiker älskar likgiltiga och okunniga väljare, ge dem inte den bonusen, att vara lite insatt i vad vår politik handlar om är den riktiga tryggheten för våra barn och barnbarn.

Politik är en riktigt intressant hobby.

Men se upp med dem som påstår sig vara "goda" för "godheten" är framtidens ideologiska trend, verkligheten är inte god, den är verklig, och det är vi som skapar vår verklighet, inget annat..

Och begrav därmed alla ideologiska Utopier, ett bra tips för en "verklig" värld.


7 kommentarer:

 1. Så socialismen och islam (som är två diktatoriska ideologier vars strävan är att alla ska underkasta sig deras globala system och/eller styre) har allstå INGET med det som sker nu menar du?

  Socialismen och islam motarbetar nationalismen, i Sverige är SD deras gemensamma hatobjekt.

  SvaraRadera
 2. Hej! Visst har det med det hela att göra. Globalisternas ideologi är kuturmarxism och deras mål är att införa en totalitär marxistisk diktatur som jag skrev om i mitt förra inlägg. Islam hade aldrig invaderat Europa om det inte vore för att globalisterna betalar de flyktingsmugglare som för hit extrema och våldsamma muslimer. Man använder dessa människor som vapen mot oss för att krossa våra nationalstater som jag skrev om i ett inlägg som är länkat i texten ovan. Allt hänger ihop.

  SvaraRadera
 3. Du vill låta påskina att islam och socialismen bara är verktyg för en grupp osynliga människor som kontrollerar allt som sker i världen.

  Vänd på steken, islam har funnits i 1400 år, med samma strävan att alla i världen ska underkasta sig islam. Islam är därmed en globalistisk ideologi, den har funnits i Europa redan under 1600- och 1700-talet. Ytterligare resultat av islams önskan att lägga världen under sig var det ottomanska riket (nuvarande Turkiet) om föll först i början av 1900-talet.

  Det kan ju vara så enkelt att islams anhängare inte styrs av några osynliga människor i ett hemligt sällskap, islams anhängare gör bara vad de åläggs att göra i islams skrifter. Gällande finansieringen är det snarare och mer troligt de oljerika och penningstinna staterna i Mellanöstern som betalar (OM nu någon gör det) för alla dessa unga mäns resa från Mellanöstern till Europa. Det är f.ö Saudiarabien som finansierar en stor del av de ideologiska centers (moskéer) som byggs i Europa nu.

  Socialismen är relativt sett ny men har samma globalistiska agenda, de har dock inte samma fanatismen i sin ideologi sedan Sovjetunionen föll som ett korthus. Kina, som under 60 - 70-talet var Sovjetunionens konkurrent om att vara det "rätta" kommunismen och huvudbärare av socialismen, är inte lika aggresiva längre.

  Med en form av cirkelresonemang kan man få en del av det du skrivit att se ut som att det hänger ihop, men jag saknar relevant fakta för att acceptera tesen om en oligarkisk sammansvärjning i syfte att ta makt över världen.

  Ibland är det uppenbara det rätta, och uppenbart är att islam växer. Faran ligger där, i kombination med socialismen som återigen (som de gjorde i Persien innan det föll och gick in i islams mörker) går i säng med en ideologisk fiende.

  SvaraRadera
 4. Jag vet sedan tidigare att du har svårt att ta till dig detta från trådar på Facebook. Men du får väl ta reda på mer på egen hand som jag har gjort under min resa. Jag ger dig massor av referenser i form av länkar från kloka insiktsfulla människor. Börja där. Det finns också böcker att läsa som jag kommer att återkomma till i framtida inlägg. Islamisterna hade varit kvar i Mellanöstern och Nordafrika om det inte vore så att någon betalat dem för att komma hit. Nu har de blivit ett rejält hot mot oss vilket också var avsikten.

  SvaraRadera
 5. Här är deras Kalifat: https://eslkevin.wordpress.com/2015/11/18/basically-what-is-a-caliphate-what-does-it-mean-and-how-is-one-created/
  De hade inte haft en tanke på resten av Europa om ingen hade uppmuntrat dem att komma hit.

  SvaraRadera
 6. Islamisterna, som du kallar dem, gör bara vad islams texter säger åt dem att göra, vilket innefattar att vi alla ska underkasta oss islam, vi ska leva i ett khalifat styrt av en khalif. Detta sade islams profet Muhammed redan för 1400 år sedan. Då var människan inte mobil på det sätt vi är idag, nu har vi alla, även islams anhängare, tillgång till kommunikationsmedel, teknik och kunskap som gör att de kan kommunicera och färdas över hela jorden i sin strävan att sprida den muslimska expansionen. Pengar för dem är inga problem, några av världens rikaste stater och människor finns i Mellanöstern, de finansierar naturligtvis islams expansion.

  Jag har läst en hel del av olika slag om Bilderberggruppen, banker och annat de senaste åren, men ännu inte funnit en stringent röd tråd som ens kan påvisa det du påstår om oligarker som vill ta över världen.

  De du kallar kloka och insiktsfulla kanske är båda delar, men de har ändå inte givit annat än ett intryck av att vara teoretiker som försöker se något som kanske (sannolikt) inte finns, i vart fall inte i den form de lägger fram det som.

  De som uppmuntrar islams anhängare att komma till Europa är såväl dem själva (deras mission är ju att erövra) och vi (vi har ju både bjudit in och försörjer dem). Vi t.o.m. ger dem skydd i form av lagar om religionsfrihet, fastän islam även är en ideologi, samhällskultur och lag.

  Att människor vill tjäna pengar är inget nytt, en del lyckas bättre än andra vilket inte heller är nytt (vi har Kamprad, H&M-familjen Persson och Bill Gates som några exempel).
  Att människor vill ha makt är inget nytt (Lenin, Stalin, Hitler, Mussolini och Mao bl.a.), men att det finns en hemlig grupp "oligarker" som styr och kontrollerar världsskeendena på det sätt du beskrivit i din text här ovan tvivlar jag på.

  Du berör Palmemordet, det är mer sannolikt att Palme mördades av andra orsaker än för att han var nationalist (vilket han inte var), du skrev även att regeringen, på order av dem som egentligen bestämmer, öppnat våra gränser. Vem har givit den ordern menar du? Ringer någon Löfven och talar om vad han ska göra? Jag tror inte det.

  Det du beskriver är inte omöjligt, det är bara mer sannolikt att redan existerande och fungerande ideologier gör det de ägnat årtionden åt: vilseföra folket för att nå ideologins mål. Känner du till att svenska ungdomar enligt en Demoskopundersökning inte vet att kommunismen ligger bakom ungefär hundra miljoner människors våldsamma död? 22 % av svenska ungdomar tror att den diktatoriska ideologin kommunismen är demokrati. Det ser mer ut som att socialismen är en verklig hotfaktor mot vår demokrati och välfärd.

  Du och jag har samma mål, ett Sverige som har en sund offentlig skattefinansierad sektor som ger oss hög välfärd, hög kunskapsnivå, ett starkt samhällsskydd och bra åldrings- och sjukvård.

  Hotet mot det goda landet är i nuläget den allt mer socialistiska och ansvarslösa politik som förs.

  Vi ser tydligt hur invandringspolitiken är den enskilt största fråga vi har att hantera, och hur den politiken medför såväl välfärdens kollaps som vår samhällskulturella (hög välfärd, hög kunskapsnivå, ett starkt samhällsskydd och bra åldrings- och sjukvård) utarmning.

  Jag vet vad vi ska motarbeta, frågan är vad de du kallar kloka och insiktsfulla människor anser vi ska motarbeta för att behålla vår svenska välfärd och trygghet.

  Vad tänker ni göra, Mikael?

  SvaraRadera
 7. Jag har ingen annan uppfattning än du Micke. Jag vet att du och jag tycker lika. Jag gör det jag kan för att få människor att vakna genom min blogg och genom sociala medier. Fler måste räddas bort från den vänsterliberala indoktrinering som mainstreammedia ägnat sig åt i decennier och börja se verkligheten som den är. I Polen har det redan skett. Mellan 70 000 till 150 000 människor protesterade mot islamiseringen. Vi lär nog aldrig få dessa siffror i Sverige då Polacker är troende katoliker medan vi svenskar är mer agnostiker eller ateister. De har sina religiösa värden att försvara mot Islam som vi inte har de flesta av oss. Landet är redan så illa däran så får vi inget extraval 2016 så är det kört. Då blir vi ett nytt Grekland fullt av våld. När extravalet sker, då får jag ta en ny ställning vad jag kan göra för Sverige.

  SvaraRadera