lördag 28 november 2015

Om att leva i ett dårhus

Hur sjukt Sverige är visas i Sverigedemokraternas introduktionsfilm till landsdagarna i Lund på ett lättsamt sätt.


Det är en surrealistisk känsla att som fritt tänkande människa med god analytisk förmåga se sig om i media och i politiken. Känslan jag får är att befinna sig i ett dårhus. Hur skall man då förhålla sig till det faktum att man lever i ett dårhus där dårarna har tagit över och nu bestämmer?


Ja, det finns bara två förhållningssätt. Antingen arbetar man för förändring inom politiken eller engagerar sig som skribent eller mediaproducent i alternativ media för att få bort dårarna som styr landet, eller så lämnar man Sverige och startar om sitt liv någon annanstans.

Jag tror på information i stort och smått. När allt fler blir medvetna om hur sjukt Sverige har blivit då ökar kraften i Sveriges största (och enda) folkrörelse, Sverigedemokraterna.

Det är inte riskfritt dock. Nina Drakfors blev hotad av en vänsterjournalist på Sveriges Radio som försökte få henne avskedad och bli hotad av fanatiska militanta muslimer.


Hur illa ställt det är på Sveriges Radio kan du lyssna på här:


Summa summarum, Sverige är idag förutom ett dårhus också en kommunistdiktatur. Public Service är inte opartisk utan en megafon åt kommunister som har ensamrätt att föra fram sina åsikter där. Sverige är extremt sjukt och man måste ställa sig frågan om patienten överlever överhuvudtaget.

Det där med att flytta utomlands då? Tja, då återstår egentligen endast tre länder att välja på. Ryssland, Kina eller Japan. De är öppet motståndare till globalisternas nya världsordning.

Resten av västvärlden är lika illa ute som Sverige även om Sverige är mest illa ute då Sverige är utsett till att vara pilotland för den nya världsordningen enligt FN Agenda 2030. Du måste själv fatta ditt beslut om din och din familjs framtid. Det viktiga är att du öppnar ögonen och lär dig förstå vilka krafter som ligger bakom. Något jag skrivit om här. Det går inte att vänta längre. Någon form av beslut måste du fatta. Tar du det blå eller det röda pillret i den illusion av demokrati du lever i? Något jag skrivit om här.

Jag låter Lotten Ekström avsluta detta inlägg med några kloka ord:

"Det finns bara EN sak som kan rädda Sverige.
Det är att sätta ljuset på det som sker.
Jag delar information till tusentals människor, som vissa av dem i sin tur delar vidare till andra, medan andra läser i tysthet och blir mer och mer undrande inför vad som sker.
Dag ut och dag in gör jag detta och jag gör det av en enda anledning.
JAG VET ATT DET HAR EFFEKT!
Folk vaknar varje dag och hör av sig och tackar för all information och frågar mer och förstår mer och inser att de blivit förda bakom ljuset så som vi alla blivit.
Så alla ni som kämpar för Sverige genom att sprida information... På Facebook, när man talar med folk man möter på stan, samtal med vänner etc.
STORT TACK OCH FORTSÄTT MED DET!
Det är absolut den vägen vi ska gå.
Och ni som ännu inte börjat kämpa på allvar utan ligger och ruvar i vassen fast ni VET vad det är som händer...
DAGS ATT KAVLA UPP ÄRMARNA, SNART ÄR LANDET FÖRLORAT!"

1 kommentar: