torsdag 8 oktober 2015

Om visshet och avslut

Ni som följt min blogg under det år som jag har hållit på att dela mina tankar om samtiden och framtiden vet att jag har uttryckt en del spekulationer om varför världen ser ut som den gör idag. Vem styr egentligen världen?

Min bloggranne Peter Krabbe har nu tagit ner bollarna ur luften och saker och ting börjar att klarna kring vad FN Agenda 2030 egentligen handlar om.

Läs Peters inlägg innan du fortsätter.

Det sovande folket
Den krossade välfärden som Reinfeldt planerat det och Löfvén genomför det
En framtid i mörker och tystnad
Eufori eller panik?
Efter regn kommer sol
2030 agenda och maktens män - hur hänger det ihop? Del 1
2030 agenda och maktens män - hur hänger allt ihop? Del 2
2030 agenda och den nya världsordningen NWO - En sammanfattning

Den nya världsordningen heter alltså FN Agenda 2030 och marknadsfördes för någon vecka sedan stort i Stockholms tunnelbana. Beslutet är fattat. Sverige har skrivit på i FN bara för några dagar sedan och 2016-01-01 börjar implementeringen av FN Agenda 2030.

Detta är ingen konspirationsteori som många hävdar, utan det är i högsta grad en realitet, Läs denna artikel från Gefle Dagblad hur det hela började på 1920-talet.

Följaktligen finns det inte mycket mer att göra än att sitta ner och njuta av åkturen. Saker som riksdagsval, DÖ, SD tillväxt i opinionen, migrationspolitiken och annat som diskuteras flitigt i sociala medier och i bloggar är bara små delar i en mycket, mycket större plan under FN.

Planen är att förstöra Europa och USA och flyktingkrisen är skapad av några få mycket rika personer. Läs här.

Plötsligt känns inrikespolitiken ganska fjuttig.

För närvarande känns det som om denna blogg har gjort sitt. Min mission att väcka människor om det maktmissbruk och de övergrepp på demokratin och grundlagarna som både media och politikerna ägnat sig åt i den humanitära stormakten under lång är över.

Vår framtid är beslutad och det finns ingenstans på jorden där vi kan eskalera frågan kvar eller för all del fly till. Det är ett projekt som leds av FN och det kommer att genomföras vare sig vi vill eller inte.

Även detta beslut som förändrar vårt samhälle i grunden är fattat utan att rådgöra med oss som det står i regeringsformen, vår viktigaste grundlag. All makt utgår inte längre från folket.

I framtiden blir det djungelns lag vi alla kommer att tvingas förhålla oss till. The survival of the fittest. Diktaturen etablerades redan 1994 så detta är den logiska konsekvensen.

Läs även här och här.

Denna essä om hur Sverige erövrades av globalisterna med hjälp av maktgalna och korrupta politiker är mycket viktig, välskriven och faktaspäckad. Läs även den!

Vi får se om jag återkommer, men just nu känns det mycket osannolikt. Det känns i alla fall något befriande med en visshet och ett avslut. Tack Peter och Lars för att ni delgav oss era analyser.

Allt följer planen för att förstöra Sverige som professorn i etnologi vid Stockholms Universitet, Karl-Olov Arnstberg, skrev om här. Arnstbergs inlägg är i sin tur inspirerat av denna bok, Mexifornia: A state of becoming av professor Victor Davis Hanson.

Så allt som sker sker enligt en plan. Inte mycket sker av en tillfällighet. Sätt dig in i den verkliga agendan bakom EU genom att läsa denna artikel.

Skall jag återkomma, är det mycket upp till dig. Bryr du dig? Jag har tröttnat. Har du?


4 kommentarer:

 1. Naturligtvis bryr man sej ich du har helt rätt. Jag har skrivit mej "hes" om detta under lång tid. Nu är det bara att se om sitt eget hus.!

  SvaraRadera
 2. Så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens länder - så finns det hopp - som jag ser det.

  Om mitt hopp på min blogg under rubriken: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  SvaraRadera
 3. Tack Mikael för Din goa backfeed !

  SvaraRadera