tisdag 23 juni 2015

Om kärlek människor emellan och politik

Kärlek är en mångfacetterad företeelse. Kärlek kan vara en känsla av gemenskap mellan människor eller det som traditionellt klassificeras som kärlek mellan människor i form av åtrå och passionerade känslor. Inom Sverigedemokraterna känner vi en stark gemenskap, respekt och kärlek till varandra genom vår beslutsamhet i vår folkrörelse att rädda Sverige från ett politiskt destruktivt vanstyre som saknar motsvarighet i Sveriges historia.

P.g.a. denna känsla av gemenskap är det inte konstigt att relationer över nätet ibland övergår i äkta kärlek då det politiska engagemanget ibland knyter väldigt starka band mellan människor. 

Det är märkligt vilken kraft det finns i folkrörelsen SD, och min känsla av SD är kärlek, kärlek och åter kärlek. Kärlek till vårt land, till de som byggde landet åt oss och gick före oss, till våra barn som skall ta över efter oss och till vår partiledning i form av Jimmie, Richard och Mattias. Något jag har skrivit om här. Tillsammans kan vi verkligen åstadkomma förändring då vi snart är Sveriges största parti.

Hatet, våldet, hoten och smutskastningen som vänstern ägnar sig åt i allians med den f.d. borgerliga alliansen stärker oss ytterligare. Människor ser själva var hatet frodas genom att allt fler genomskådar lögnerna i vänsterliberal media och hos den politiska adeln om SD som "nazisiskt" och "faschistiskt". 

Vi som är medlemmar i partiet bara skrattar åt aporna på apberget och tycker synd om dem för att de är så fruktansvärt patetiska. Vi är samtidigt mycket tacksamma för att de ständigt hjälper oss rekrytera fler medlemmar till vår folkrörelse. Alla människor med förmåga att tänka själva hamnar förr eller senare i SD, antingen som medlem eller som väljare. Som socialkonservativa kan vi titta oss själva i spegeln och gå med ryggen rakt oemotkomliga för vänsterliberalt hat då vår gemenskap och kärlek är så mycket starkare än enskilda apors skrikande på apberget.

De relationer mellan man och kvinna inom partiet, eller för all del mellan homosexuella par, har de bästa förutsättningarna att hålla livet ut. Gemenskapen och kärleken inom partiet förstärks ytterligare några steg och ett SD-par har aldrig brist på samtalsämnen eller riktiga vänner. Många positiva psykologiska faktorer samarbetar och resultatet är mycket starka kärleksband eller vänskapsband.

Som SD:are ställer man alltid upp för varandra i alla lägen. Geografiska avstånd betyder ingenting och  självklart åker man genom hela Sverige för att lyssna på Jimmies sommartal i Sölvesborg. Alla som åker dit förenas som gamla vänner på den tillhörande festen för medlemmar efteråt.

Vill du ha förändring i Sverige, riktiga likasinnade vänner och kanske hitta någon partner för en kärleksrelation, ja då är det inte i sjuklöverns gemenskap du skall leta. 

SD är som kanske har framgått inte bara ett politiskt parti utan också en folkrörelse som präglas av kärlek och gemenskap. Vem vet hur detta kan förändra ditt liv till det bättre. En politisk revolution pågår just nu. Det är upp till dig och det ansvar du känner för Sverige och dina barn och barn-barn om du vill ansluta dig till folkrörelsen eller stå på apberget med de skränande aporna i de döende ideologilösa partierna vars enda mål är att omfördela så mycket som möjligt från oss till dem själva och deras egna personliga vinning i den politiska adeln.

Den gamla folkrörelsen socialdemokraterna ligger i dödsryckningar, något jag skrivit om här. Nu är det dags för förändring på riktigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar