torsdag 28 maj 2015

Om att behålla förståndet i en galen tid

Sverige är drabbat av en masspsykos vad gäller invandring som i decennier skapats av vänstern. Sverige är just nu så galet att enda möjliga utgången är en nationell kollaps. Denne man, Fredrik Reinfeldt är lika skyldig som vänstern. Läs hans "Mein Kampf" här.

Kombinationen av Reinfeldt och vänsterns inflytande har satt Sverige i en akut situation. Vi har inte många månader kvar innan kollapsen är ett faktum för Sverige.

Men det finns hopp. Hoppet står till alliansens väljare och främst nya moderaternas lokalpolitiker. Något jag skrivit om här. Finn Bengtsson är en föregångsman. Läs här.

Denna artikel ger hopp. Reinfeldts fuskbygge kommer att rasa. Och det väldigt snart. Rimligtvis innebär detta en splittring av nya moderaterna, och kanske även av andra f.d. borgerliga partier. Allra senast vid nya moderaternas partistämma i höst.

Kanske är det så lyckligt då att moderater som är kritiska mot DÖ (och är konservativa) och är kritiska mot den vansinniga invandringspolitiken kommer att stödrösta på SD i det extraval som måste komma nu när SD närmar sig 25%.

Kanske de till och med väljer att bli medlemmar i SD, och kvar blir de 14% som är trogna sektledare Reinfeldt?

Sossarna har själva sågat av den gren de sitter på. Kvarvarande väljare är döda fiskar som flyter med strömmen (som inte längre flyter) och de som tänker och har någon form av socialkonservativ ideologi kvar (gråsossarna) går över till SD. I fallet Bommervikarna så går de till mp eller v.

SD attraherar både gammelmoderater som mig själv och gråsossar. Förklaringen är enkel. Något jag skrivit om här.

Så hoppet är inte ute än, om fler kan väckas. hjälp till genom att dela inlägg från min blogg och själv engagera dig i debatten. Strunta i att argumentera med vänsterextremister i trådar på Facebook. Prata med dina egna vänner och kollegor istället. Och dela. Så småningom vaknar folk. Jag lovar.

Stora förändringar är på gång bedömer jag, och jag lovar att vi inte tvingas leva med DÖ till 2022. Under 2015 kommer det att hända saker. Stora saker.

Snart kommer ett eller flera spännande gästinlägg. Keep posted!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar