tisdag 27 januari 2015

Om en politisk adel och väljare som inte bryr sig

Vid decemberuppgörelsen den 27 december 2014 infördes diktatur i Sverige vilket jag skrev om mitt förra inlägg. En diktatur som biter sig fast i två mandatperioder så man kan göra de ändringar i grundlagen som krävs för att göra diktaturen etablerad även legalt. Syftet är att utestänga Sverigedemokraterna och de över 800 000 väljare som röstat på dem från politiskt inflytande.

Avsaknad en konstitutionsdomstol har aldrig varit så tragisk när man ser till effekten av det som har skett.

Den politiska adeln har befäst sin upplevda makt genom att svenska väljare har slutat att bry sig om politik och med en politiskt kontrollerad rödgrön massmedia inkluderande Public service radio och TV. Det och idol på TV 4 räcker långt för att allt skall kännas hemtamt.

Genom detta har de kunnat arbeta under många år i eget intresse, inte folkets intresse, för att befästa sin uppnådda position i den politiska adelns karriärstege för politiska broilers som aldrig haft ett arbete som innebär kontakt med verkligheten.

Särskilt tydligt är detta inom socialdemokratin där politiska broilers skickas till Bommersvik för att indoktrineras i den "rätta värdegrunden" adopterad från extremvänsterns flummare och genuspedagoger. Precis som i islamistkontrollerade moskéer indoktrineras hat i nya kullar politiska broilers i det som vi nu ser effekterna av i förd politik.

Förutom den "rätta värdegrunden" är hat mot Sveriges tredje största parti en essentiell del av kursplanerna på Bommersvik. Gråsossar som varit medlemmar i partiet i 50 år utesluts ur partiet för att de inte har den "rätta värdegrunden". Fallet Rolf Höglund är ett färskt exempel som uteslöts ur partiet för att han berättade sanningen. Att politisk islam med tillhörande terrorism är ett mycket stort hot mot vårt demokratiska samhälle. Förmodligen det största hotet av alla förutom den politiska adeln själva.

En uppenbar annan del av den politiska adelns agenda är att ersätta demokratin (eller rättare sagt, förhindra att den återinföres) med politisk islam och göra antisemitismen etablerad och accepterad som en del av deras "värdegrund". Kristna skall bekämpas och muslimer skall stödjas kosta vad det kosta vill. Till och med den politiserade svenska kyrkan är med i detta politiska spel nu. Även du min Brutus. Jag förstår Marcus Birro som troende kristen att han valde att bli katolik.

Alliansen som ett borgerligt alternativ finns inte längre. De är nu vänsterliberala, inte längre borgerliga, vilket bevisades i och med decemberöverenskommelsen. Den enda politiska opposition mot den vansinnespolitik som förs just nu, och som inom 5-10 år kommer att göra Sverige till en kollapsad stat, ett U-land, i likhet med Grekland, heter Sverigedemokraterna. Och vi skall tystas ner och osynliggöras till varje pris, även om det innebär brott och övergrepp på personer och vårt statsskick. Skolan rustas ner medvetet för att valboskapen inte skall lära sig tänka själva?

När ett stall brinner så sägs det att hästar som räddats springer tillbaka i det brinnande stallet igen för att brinna upp. Likadant verkar det vara med de väljare som i sitt ointresse och i sin okunskap röstar fram samma destruktiva politiker om och om igen. Jag tolkar detta beteende som att väldigt många svenskar är blinda för vad som nu sker. Först när det rejält kommer att svida i den egna plånboken eller då inbördeskriget mot islamisterna är ett faktum vaknar de. Men då är det försent.

Jag finner tröst hos mina engagerade partivänner och Facebook-vänner som liksom jag gör vad de kan för att väcka så många som möjligt innan det är försent. Jag roade mig med att göra en liten undersökning på min FB-sida. Frågan var enkel. Vilken av nedanstående anser du utgör det största hotet mot Sverige just nu? 1. Putin. 2. Regeringen och övriga partier i DÖ. 3. Islamisterna. Putin förekom i något svar, och det var i princip dött lopp mellan regeringen och islamisterna.

En person gav också en lång kommentar som jag väljer citera i detta blogginlägg:

"Regeringen har gått längre än att utgöra ett hot. De har kriminellt förklarat sig vara Staten. De har i denna roll avskaffat Grundlagen.

Istället genomdrivit REGLER som de menar är lagar. I verkligheten är det helt sjukliga tolkningar ! De har därigenom avlivat demokratin i Sverige. Bevisen är många. 

Exempel: Rättssäkerhet existerar inte. Enligt internationella lagar gäller lagen som skapades redan i Babylon = " All lagtolkning är underställd logiken det vill säga det mänskliga tänkandet !" 

Men så är det inte idag! Istället för logik gäller hypotetiska tolkningar. Tolkningar som blir helt vansinniga. Vi kan läsa om det dagligen. Skrämmande är att vilken socialgrupp man som åtalad tillhör avgör oftast domen. Nu har vi även att annan religion, kultur, styr domstolens beslut. Nu finns krav på särskilda domstolar för invandrare (främst muslimska).

Enligt grundlagen är vi alla lika inför lagen. Så är det inte i dagens odemokratiska Sverige. De folkvalda som skall representera Staten = Folket. Har blivit myndighetsutövare som sjukligt tror de är envåldshärskare. Envåldshärskare som har tolkningsrätt av allt. 

Folket kan aldrig överklaga ett beslut. Dessa envåldshärskare har infört att kollegor granskar dem i partiska nämnder. Det gäller allt från regering, riksdag till domstolar, advokater med flera. 

Försäkringskassan är ett skämt. Bara namnet är ett skämt. Försäkring betyder försäkran om hjälp vid till exempel skada. Kassa betyder: För snabba beslut / utbetalning. 

Vi vet själva att nu sitter förtroendeläkare hos A kassan och avgör om du är skadad / arbetsskada. Det är ett extraknäck utöver ordinarie jobb. 

Läkarval är politiskt beslut. Jag vet som tidigare politiker att antal avslag på ersättning avgör nytt avtal för läkaren. Alltså avslår de ofta för att skydda sitt extra knäck. De träffar aldrig patienten. Ett ärende klarar de oftast på högst tio minuter. 

Försäkringskassan anger: Efter genomgång av samtliga handlingar i ärendet har Försäkringskassan fastställt. Lögn. Oftast har de inte begärt den skadades tillstånd hämta ut sjukjournalerna. 

Fackförbund är ett skämt. Som en av Sveriges största aktieägare, sitter de på både företagets stol och en annan stol för medlemmen. De hatar att gå till arbetsdomstol. Så oftast får de medlemmen att acceptera arbetsgivarens bud.

Svensken kan idag inte planera sin framtid. Reglerna ändras oftare än de byter skjorta. Pensionärer skall jubla över sju till åtta kronor mer i handen per månad. Rösta ??? Ja vad röstar folket egentligen på. Det som publiceras innan valet, blir ett intimt sjuklöversförhållande. Kungahuset får inte granskas. Nu hänger politiker på. De har olagligt fått någon sorts immunitet." Slut citat.

Man kan väl konstatera att det jäser rejält i Sverige och att om inte folket tar tillbaka makten så har vi inte många år kvar innan landet är tömt på sina monetära tillgångar och slutligen faller sönder och tas över av onda islamistiska krafter från Mellanöstern och Nordafrika.

De intellektuella tillgångarna, ja de flyttar utomlands för de ser vad som händer. Många har redan flyttat, och många planerar att flytta. Det ser jag i diskussionerna på Facebook. Det ser mörkt ut, och det enda ljuset som finns heter Sverigedemokraterna.

Vakna Svensson. Det är dags att rädda det land du kanske föddes i, men som i alla fall dina barn och barnbarn skall växa upp i. Lyssna på svensk ungdom och deras väldigt berörande låt "frågor till far" och reflektera över deras budskap.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar