torsdag 4 december 2014

Om 13 mot 13

Vi har nu ett helt nytt läge i svensk politik. Blockpolitiken är död och kampen står nu mellan 13% väljare  i extremvänstern och 13% väljare ur SD. De gamla trötta partierna som fullständigt förlorat allt sans och vett är nu inte ens döda fiskar som flyter i PK-strömmen. De är döda fiskar som sjunker mot botten. De leker som kivande barn i sin sandlåda. Läs Mats Dagerlinds mycket läsvärda krönika om sjuklövern som vägrade kliva upp ur sandlådan här.


Skall det bli någon mångfald och ett vettigt demokratisk samtal i den svenska politiken igen måste de gamla trötta partierna byta ut hela den politiska ledningen i sjuklövern som fullständigt har förlorat förståndet. Det är kris i konsensuslandet som Mons Krabbe skriver om här.

Några valaffisher hjälper inte denna gång då folk börjar vakna ur sin slummer tack vare sociala medier. Varje idiotiskt utspel som en sjuklöverpolitiker gör fångas blixtsnabbt upp i sociala medier och delas direkt. Varje gång detta sker får sannolikt SD ett tiotal nya väljare, eller fler.

Den gamla politiska indoktrineringskanalen, Sveriges gammelmedia, fortsätter att hamra ut sina lögner om SD som om ingenting har hänt. Förtroendet för gammelmedia rasar och deras intäkter minskar hela tiden. De är på väg mot konkurs. Ingen vill snart läsa eller se skiten längre.

Sociala medier kommer att forma framtiden. Den gamla tiden är historia. Industrisamhället är borta och ersatt av kunskapssamhället som möjliggjort av Internet. Sjuklöverns politiska adel lever kvar i 70-talet och är blinda för denna utveckling.

De okunniga och vänsterindoktrinerade kulturmarxisterna/kulturrelativisterna, som förlorat förmågan till eget kritiskt tänkande genom decennier av vänsterindoktrinering, står mot de medborgare som börjat tänka själva och ser verkligheten som den är. Sveriges klokaste och mest ansvarskännande människor samlas i SD och får en helt ny personlig upplevelse genom detta. En upplevelse av bekräftelse och gemenskap. Man är inte längre rädd och ensam. Man delar något som är en del av ens inre. Ens själ.

Att sossar och gammelmoderater, som tidigare stod som politiska motpoler mot varandra, nu upplever själarnas gemenskap i SD är inte så konstigt då SD socialkonservativa politik mycket liknar socialdemokraternas politik som den såg ut på 80-talet då välfärd och ansvarstagande mot medborgarna och landet var deras trademark. Gamla moderaterna var ett konservativt parti så konservatismen och kärleken till Sverige och vår nationella värdegrund förenar oss.

Vänstern (nu även alliansen sen de lät mp påverka migrationspolitiken) gör allt för att försöka rädda sin sjunkande vänsterideologi genom att importera en ny underklass som skall hamna i utanförskap och elände. Man måste desperat skaffa sig valboskap som kan rösta på dem. Där är förklaringen till massinvandringspolitiken som jag tidigare skrivit om i denna blogg bl.a. här. Så cyniskt resonerar den politiska adeln. Vad som händer med landet är egalt. Bara de får behålla makten.

Vi Sverigedemokrater kommer inte låta detta ske. Vi kommer att ta tillbaka makten till medborgarna igen och sätta Sveriges bästa i fokus. Vi behöver inte rekrytera valboskap via korrumperad massmedia och valaffisher. Folk kommer till oss ändå för att de vill, av egen fri vilja. Vi är opåverkbara vad gäller sjuklöverns propagandaapparat helt enkelt därför att de öppnat ögonen och börjat tänka själva. Vi bara skrattar åt deras sandlådepolitk och är tacksamma att de håller på och hjälper oss rekrytera fler väljare. De kallar oss rasister för att vi är systemkritiska. Låt de fortsätta med det. de gör sig själva bara till åtlöje.Det politiska landskapet är för alltid förändrat och vi som delar gemenskapen och värmen i SD njuter av värmen som blir en följd av själarnas gemenskap. Vi bygger vänskapsrelationer och kanske även i vissa fall kärleksrelationer för att känslan av gemenskap förenar oss. Ute i mörkret och kylan står sjuklövern och fryser och tjurar. Låt de fortsätta med det. Ni som tröttnat på att frysa och på mörkret är välkomna in i SD och vår gemenskap. Ni kommer inte att ångra er.

Snart är vi Sveriges största parti och det enda partiet för de medborgare som älskar sitt land och vill ta tillbaka makten till folket och återinföra demokratin som sedan länge är ersatt av demokratur, som jag också skrivit om i denna blogg.

Fortsätt att dela klokheter på era FB-sidor och på Twitter. Det skrivs så mycket kloka saker av Sverigedemokrater som är tusen gånger mer läsvärt än lögnerna som den politiskt kontrollerade massmedian delar ut. Ju fler som delar och engagerar sig, desto fortare uppnår vi vår dröm, att få den ende statsmannen i svensk politik, Jimmie Åkesson, som statsminister. Det måste gå fort innan vårt älskade Sverige är ohjälpligt förlorat och våra barn kommer att få växa upp i ett helvetshål, det som en gång kallades Sverige innan det blev en del av det nordiska kalifatet.

Alla kan säkert inte väckas då de inte har den intellektuella kapaciteten att kunna reflektera och tänka själva, men många till kan fortfarande väckas ur dvalan.

Läs också Nima Gholam Ali Pour's mycket läsvärda krönika om hur svensk politik förändras på riktigt här.