söndag 26 oktober 2014

Om hotet mot vårt samhälleIslamister i Europa predikar och drömmer om ett parallellsamhälle som är baserat på sharia och som är muslimskt till 100%. Koranen utgör lagboken. I Storbritannien finns det "sharia zones" i flera brittiska städer. I Sverige finns än så länge bara "no go zones" där inte ens polisen vågar åka in i. Denna artikel handlar om överfall på en 12-åring i Husby. 

Men det dröjer inte länge då anslag börjar komma upp om "sharia zone" även i Sverige. Malmö ligger nog bäst till att få det första anslaget uppsatt utanför Rosengård. Det samhälle islamisterna vill ha inkluderar inte oss kufr (otrogna) och vad islamister gör med oss kufr har vi sett i Syrien och Irak. De är inte ett dugg intresserade av att "integreras".

Det pratas mycket om att IS mest mördar andra muslimer, men det är nästa steg vi skall vara oroliga för här i Europa. När de ger sig på oss. Kufr är kufr enligt deras logik, andra muslimer som shiamuslimer men också kristna och ateister.

De interna konflikterna mellan olika förbund och inriktningar av deras tro är deras kamp, inte vår. Det enda vi kan göra är att bry oss om de muslimer som inte ser oss som kufr.

De som har sin religion mest privat och anpassar sig bland oss utan att kräva mer plats än vad andra minoriteter kräver. De som tillför, berikar och är nyfikna tillbaka. Dessa muslimer avskyr också islamister precis som alla vettiga människor gör.

Politiker pratar om att ”vi ska ha ett inkluderande samhälle”. VEM och vilka är detta riktat till och varför? Förmodligen riktar de till oss som inte accepterar extremismen och vi som inte ställer upp på den politiska planen att islamisera Sverige och införa sharia.

Tänk om de folkvalda politikerna istället sade; ’Vårt samhälle ÄR inkluderande och de/ni som INTE vill inkluderas och integreras med oss och våra värderingar kommer inte få lyckan här. Ni måste söka er till ett land med den islamism ni söker. Ett land styrt av politisk islam och sharia.’

I förlängningen kommer konflikterna bli hårdare, förmodligen innebärande ett inbördeskrig mellan islamister och motståndsrörelser.  Jag menar att det inte är det samhälle som vi och generationer bakom oss byggt upp som ska raseras. Det är det samhälle de vill ha som vi inte skall tillåtas att det byggs. 

Följaktligen måste islamism aktivt bekämpas i alla politikområden och i media. Och det gör man inte genom att utse islamister till ministrar och riksdagsledamöter och konsekvent bjuda in islamister till TV-soffor och tidningsintervjuer samtidigt som liberala och sekulära muslimer som vill modernisera islam ignoreras.

Vi kufr ska leva våra liv precis som vi vill och fortsätta och slåss mot ûbersexism, mot trafficking, mot korruption, mot svågerpolitik, mot organiserad brottslighet och mot drogmissbruk. Vi ska fortsätta den kampen vi höll på med förut för vi var på rätt väg. 

Vi skall inte backa en tum ifrån det islamisterna förkastar utan konsekvent motarbeta dem. 

Vi behöver inte koranen eller sharia för att komma vidare. Vi behöver ett fritt samhälle där en bas av tryggheten är garanterad via medborgarskapet - och skatten. Samhället bygger vi alla tillsammans, vårt samhälle som har potential för tillväxt. 

Det sekulära och det demokratiska samhället. Det samhälle där religion och stat inte sammanblandas och där totalitära ideologier som nazism, kommunism och islamism inte tolereras att få inflytande.