lördag 25 oktober 2014

Om rädsla och vilsenhetUppdaterat 2015-07-07

Människor är rädda och och känner sig hotade i Sverige 2015. Kritisera islam och islamister i olika FB-grupper i deras FB-trådar och du är automatiskt lovligt byte för allt ifrån irriterande extremister till direkt farliga personer.

Du kan inte ens känna dig trygg i ditt eget hem längre. Räkna inte med skydd från samhället. Du är ju inte politiskt korrekt och du får skylla dig själv för att du har en egen åsikt som avviker från den politiskt korrekta. Du är islamofob och rasist. Du kan till och med bli av med jobbet.

Begreppet "islamofobi" är uppfunnet av islamister i början av 90-talet för att få något att kasta i ansiktet på de som kritiserar politisk islam. Läs här hur begreppet föddes och av vilka. Hanna Gadban skriver i sin bok "Min Jihad" om "islamofobi" enligt följande:

"...nämligen att man med termen islamofobi försöker brännmärka kritik av wahhabitiska och salafistiska åsiktsyttringar. Det handlar alltså om att med hjälp av islamofobibegreppet, och med den svenska statens goda minne, frigöra en yta i offentligheten där man ostört kan propagera för antidemokratiska, rasistiska, sexistiska och homofobiska ståndpunkter inom ramen för en totalitär politisk åskådning. Till stor del har man lyckats i denna ambition. Att kritisera wahhabism och salafism kostar på. Det kostar på i form av rasism-anklagelser. Och för vilken yrkeskarriär i Sverige 2015 uppfattas det som meriterande att ha försetts med epitetet rasist? Även iERA* i Storbritannien har haft ett stadigt fokus på islamofobi. 

I en bloggpost från sensommaren 2010 i The Telegraph visade journalisten Andrew Gilligan hur man från organisationens sida manipulerat siffrorna i en i sig högst diskutabel opinionsundersökning (med blott 500 deltagare). Enligt Gilligan hade man blåst upp (till ungefär det dubbla jämfört med de verkliga resultaten) procentandelen människor som påstods uppfatta muslimer som en belastning för samhället samt andelen människor som sades sammankoppla muslimer med terrorism. Allt i syfte att frammana bilden av ett polariserat och hatiskt samhällsklimat. Allt i syfte att frammana bilden av att islamofobi är ett stort samhällsproblem som till varje pris måste bekämpas, allra helst med bidragspengar från staten. 

Därmed ger man även statligt stöd åt spridandet av en tankefigur som är central i den jihadistiska ideologin: övertygelsen att det pågår ett krig mellan västvärlden och islam, och att västvärldens främsta vapen i det kriget är olika islamofobiska yttringar" (Källa: Hanna Gadban; Min Jihad)

*Kärnan i iERA verksamhet är att omvända muslimer och icke-muslimer till den "rätta" tron: wahhabismen. Understött och finansierat av Saudiarabien.

Vi blir alltså ”rasister”. Vi blir livrädda att säga ifrån "nu räcker det" då politikerna i sjuklövern stödjer islamister medvetet.

Vi som kritiserar vad som händer. Som ifrågasätter att islamister sitter i Sveriges riksdag och regering. Vi som ifrågasätter den okontrollerade massinvandringen som kommer att rasera vår välfärd. Som ifrågasätter att islamiststyrda moskéer och muslimska föreningar får föreningsbidrag av skattemedel så de kan fortsätta att angripa oss genom att radikalisera nya unga människor i segregerade områden - ja vi är ”islamofober” och ”rasister” (islam är ingen ras). Jag kan inte låta bli att fundera över hur många miljoner av skattebetalarnas pengar som betalats ut till radikala islamister under gångna decennier?

Någonstans mellan 550000-600000 kr verkar vara en standardsumma som ungdomsstyrelsen gladeligen betalar ut som stöd till olika islamistiska hatpredikanter enligt Hanna Gadban.

Islamiststyrda Ibn Rushd får betydligt större bidrag av staten än enskilda islamister. Bara År 2012 fick de ca 27 miljoner i bidrag! (Källa: Hanna Gadban). Allt för att bekämpa "islamofobin" i Sverige (alltså promota wahhabism och salafism). Samtidigt är det inga politiker som höjer ett ögonbryn över att Saudiarabien tillåts finansiera moskébyggen i Sverige med mångmiljonbelopp.

Jag slås än en gång över hur naiva svenska politiker är och hur de förråder oss alla förmodligen helt medvetet. Det finns gränser över hur korkade och naiva människor kan vara och därför har jag svårt att tro på den förklaringsmodellen.

Hela svenska folket hjärntvättas från vänstern och rödgrön media utan att reflektera över det. Alla känner skräck att kritisera vänsterns allierade inom islamismen då man kan bli utstött ur samhället eller till och med bli av med jobbet. Enbart de med korrekt politisk värdegrund kan räkna med att göra karriär i vänsterns Sverige. Vi går till slaktbänken som drogade djur.

Svenska medborgare (f.d. Invandrare) som har flytt från islamisterna lever under dödshot om de kritiserar politisk islam och är förrädare enligt islamisterna. De kan inte som du och jag sova gott eller gå till jobbet trygga varje dag och känna sig säkra. De lever i ständig skräck. Nya radikala ungdomar rekryteras varje dag.
 

Liberala och sekulära muslimer (som Hanna Gadban) släpps inte fram i media. Där härjar islamisterna fritt. I sin jakt på valboskap i den muslimska populationen så placerar sjuklövern islamister i ledande roller inom politiken och i vår förvaltning.


Trots att uppdrag granskning visat, och många utländska källor vittnar om, att moskéer och muslimska föreningar i väst kontrolleras av islamister så agerar politikerna nyttiga idioter genom att gå Islamisternas ärenden.

Islamistiska organisationer uppbär alltså föreningsbidrag av våra skattepengar. Vi betalar alltså för att fler unga frustrerade muslimer i utanförskap skall lätt och enkelt kunna radikaliseras av islamisterna. Vänstern är som tidigare nämnts ideologiskt förenade med islamisterna och försvarar dem i ord och handling konsekvent.

En taxichaufför jag åkte med för ett tag sedan, flykting från Iran, berättade om sitt liv och sin flykt för mig. Han ville inte se några moskéer i sitt nya hemland och var förtvivlad över att fortfarande behöva leva under hot från islamister här i Sverige. Han var både rädd, ledsen och förbannad över hur naiva svenska politiker är och sade att det snart är lika illa i Sverige som i Iran. Självklart skulle han rösta på SD.

Problemet är sjuklöverns politiker som låter detta ske här och nu.

Islamister och politisk islam är människoföraktande och vill bara förgöra så många som möjligt av oss otrogna så fort som möjligt.

Vi lever alltså i ett samhälle som blir kallare och hårdare dag för dag. Människor är rädda, kanske skräckslagna till och med, för att uttrycka sina åsikter. Rädda för att bli stämplade och bli uthängda som rasister eller till och med hotad och förföljd av människor som livnär sig på hat och sin önskan att införa diktatur och störta demokratin.

Vi tittar misstänksamt på varandra, eller inte alls på varandra, när vi möts i det offentliga rummet. Rädslan och vilsenheten tar över. Vi får ingen tröst eller ledning av våra politiska företrädare längre. 

Vi blir ensamma i ett ideologilöst samhälle där allt flyter ihop i en illaluktande och stillastående sörja i den politiska mittfåran. Politikerna upplevs inte längre intresserade av det folk som valt dem för att förvalta landet. Bara sin egen makt. 

Vi har inte längre några politiska förebilder, en svensk värdegrund eller känsla av nationell stolthet som förenar oss. Har man det är man inte politiskt korrekt. Vi får till och med se och höra att nationell stolthet är något fult.

Vi får inte kalla oss för ett folk längre, bara medborgare i ett multikulturellt samhälle med stora problem som förnekas av vår politiska ledning. Vi tvingas se på när hatarna bränner symbolen för det som en gång förenade oss.

Vår svenska flagga. En symbol som man hissar på egen risk med risken att bli uthängd som rasist. Vi tvingas också då och då se på när radikala muslimer bränner vår flagga. Vi har blivit ett folk utan identitet och ryggrad och som borde skämmas över oss själva. Ett folk som inte vågar stå upp för sin identitet. Drabbat av kollektiv Oikofobi. Västväldens självhat urholkar demokratin som Ivar Arpi skriver här.

Alla skäms dock inte, vi är några som arbetar för förändring på riktigt. Vi kan fortfarande titta oss själva i spegeln utan att skämmas. Detta vansinne måste få ett stopp. Personer som Hanna Gadban, vanliga muslimer, skall kunna leva lika tryggt i Sverige som alla andra utan förtryck och hot från radikala islamister! Något jag har skrivit om här.

Köp och läs Hannas bok. Som Per Gudmundsson skrev, är detta årets kanske viktigaste bok. Läs också Johan Westerholms recension av boken här.

Här kan du köpa boken som e-bok.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar